סיור ויסקי משכר בדבלין

מאת: נופר רונן

בדבלין הרבה אנשים בוחרים לעשות סיור בירה במפעל של גינס וזה היה נשמע לנו נחמד, אבל החלטנו שבא לנו לעשות סיור וויסקי במיוחד מאחר שאנחנו יודעים פחות על ההיסטוריה של הויסקי ולעומת זאת על הבירה יצא לנו כבר לשמוע סיפורים.

עשיתי חיפוש על סיור ויסקי בדבלין ונתקלתי בכמה אפשרויות בסוף החלטנו על הסיור במוזיאון הויסקי האירי.  הסיור שלהם היה נשמע הכי מגניב.

הסיור שלהם כולל טעימות ויסקי ובנוסף יש סיור שבסופו גם מערבבים ויסקי אישי ולוקחים אותו.
הזמנו מקום מראש מאחר שמדובר בקבוצות קטנות ויש לסיור ביקוש גבוה.

הגענו לסיור של שעה ארבע. היינו בקבוצה תשעה אנשים. למדריכה שלנו קוראים האנה והיא היתה ממש מקסימה. עשינו הכרות בין חברי הקבוצה והמשכנו לחדר הבא.

בחדר הראשון האנה סיפרה על ההיסטוריה של הויסקי ואיך פעם היו מייצרים אותו.

לאחר מכן המשכנו לחדר שנראה כמו בר ולמדנו עוד על היסטורית הויסקי.

📣 רגע לפני שאתם ממשיכים לקרוא!
תדעו שאני תמיד שמחה לשמוע מכם! אם כבר יצא לכם לבקר ביעד הזה – תכתבו לי בתגובות איך הייתה החוויה שלכם, ואם יש לכם שאלות או התלבטויות לגבי הטיול – אני פה לגמרי בשבילכם.
וגם אם גיליתם משהו חדש במהלך הטיול שלכם – שינוי בשעות פתיחה, מקום מהמם ששווה להוסיף, או משהו שכדאי לעדכן – זה ממש יעזור לי לשמור את התוכן בבלוג עדכני ורלוונטי לכולם 💛
ואל תשכחו לשתף אותי אם הפוסט הזה עזר לכם – אין דבר שמשמח אותי יותר מלדעת שהצלחתי לעזור לכם לתכנן טיול מוצלח!
לחצו בכדי להגיב לי ממש כאן

 

משם המשכנו לחדר עם שולחן בר גדול וליד כל מושב היו 4 כוסות ויסקי וכוס אחת ריקה עם טפטפת. בחדר הזה האנה הסבירה לנו על כל ויסקי ואיך טועמים ויסקי. כל פעם הרחנו וטעמנו ויסקי שונה ודיברנו על הטעמים שלו.

אני פחות חובבת ויסקי אז עבורי הטעמים היו חזקים מדי, אבל מי שאוהב ויסקי בטוח התלהב מטעימות הויסקי.


לאחר טעימת ארבעת סוגי הויסקי השונים יכלנו לערבב לעצמנו ויסקי חדש מארבעת הויסקי שהיו בעזרת הטפטפת.  אם אתם אוהבים ויסקי אז גם תאהבו מאוד את החלק הזה כי בעצם תוכלו לטעום כל פעם מהויסקי ולראות אם בא לכם להוסיך לו עוד טעם מויסקי אחר או לא.

אחרי שסיימנו לרקוח את הויסקי האישי קיבלנו צנצנת קטנה לשים את הויסקי בתוכו.

 

בסוף הסיור האנה נתנה לנו גם המלצות למסעדות וברים וכתבה לנו אותם על דף.

הסיור היה ממש נחמד ומעניין ואהבתי את העיצוב של החדרים שביקרנו בהם. אני חושבת שזה סיור שבהחלט שווה לעשות כשמבקרים בדבלין. אם אתם פחות חובבי ויסקי אז לדעתי מספיק לעשות את הסיור טעימות הרגיל.

כתיבת תגובה

יש להזין תגובה יש להזין שם יש להזין כתובת מייל תקינה מייל לא תקין
תודה! תגובתך נוספה בהצלחה וממתינה לאישור
שגיאה בהוספת ההודעה, אנא נסה שנית מאוחר יותר

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *