כל מה שצריך לדעת על מנת להוציא ויזה להודו

המידע המצויין נכון ליוני 2018

כדי להגיע להודו חייבים להוציא ויזה. אם תוציאו ויזת תייר להודו מהארץ תוכלו לקבל ויזה של עד שנה ואם תוציאו מארץ אחרת יכול להיות שתקבלו רק לשלושה חודשים (כמו מויאטנם).

מידע נוסף על ויזה לתאילנד וויזה לויאטנם.
אם עוד לא יצא לכם לעשות ביטוח לנסיעה, מוזמנים לקרוא בקישור הזה על איפה הכי משתלם לעשות ביטוח.

ויזה להודו

ויזה עד 60 יום להודו – ויזה אלקטרונית

מ2014 יש אפשרות לקבל ויזה עד לשהות של 60 יום בהודו ובשביל הויזה הזאת אין צורך ללכת עם הדרכון פיזית למשרד הגירה, רק צריך למלא טופס באינטרנט.

הויזה נקראת ויזה אלקטרונית  (ניתן לעשות אותה רק אם מגיעים בטיסה ולא דרך מעבר קרקעי) ומקבלים אותה כשנוחתים בהודו. את הויזה אפשר לעשות דרך האינטרנט ובסיום תהליך מילוי הפרטים מקבלים אישור ETA. ישנם שני אתרים שאני ממליצה עליהם (מציעים את המחירים הנמוכים בשוק שלהם). אחד אתר ישראלי והשני באנגלית.

האתר הישראלי הוא אתר שפתח בחור ישראלי בשם נועם שגם מטייל הרבה לאתר קוראים Visa2 עלות הויזה היא 400 ש"ח.  קישור לויזה. אם תזינו את הקופון TRVBOX תקבלו גם 5 ש"ח הנחה ממני . האתר של נועם מאוד ידידותי למשתמש וכל תהליך מילוי הפרטים הוא בעברית. בנוסף יש לו שירות לקוחות בטלפון ובוואטסאפ.

הויזה תקפה ל60 יום מרגע הכניסה הראשונה להודו, הויזה מאפשרת להכנס עד פעמיים להודו במהלך תוקפה.
את הויזה יש להוציא לפחות 5 ימים לפני מועד הטיסה אך לא יותר מ4 חודשים ממועד הטיסה.

את הויזה מקבלים עד כ5 ימי עסקים מיום מילוי הטופס.

ש: מה משך הזמן שניתן לממש את הויזה האלקטרונית להודו?

ת: ויזה אלקטרונית להודו ניתנת למימוש במשך 120 יום מיום הנפקתה, במהלך תקופה זו ניתן להכנס להודו ומרגע הכניסה להודו ניתן לשהות בהודו עד 60 יום.

תהליך הוצאת הויזה האלקטרונית באתר בעברית

  1. ממלאים את הטופס באתר.
    כל השאלות בעברית ואפשר לענות עליהן בעברית

2. משלמים בצורה מאובטחת
ניתן לשלם באשראי או בהעברה בנקאית

3. מדפיסים את הויזה שמקבלים במייל. חשוב לזכור להדפיס אותה.

4. טסים ופשוט מציגים את הויזה שהדפסתם

שאלות ותשובות על ויזה אלקטרונית להודו

ש: כמה כניסות הויזה מאפשרת?

ת: הויזה האלקטרונית להודו מאפשרת 2 כניסות להודו

ש: האם יש הגבלה של ויזות אלקטרונית שניתן להנפיק בשנה?

ת: כן, ניתן להנפיק עד 2 ויזות אלקטרונית להודו בשנה קלנדרית (ינואר-דצמבר), מותר להנפיק ויזת תייר רגילה גם אם כבר הנפקתם 2 ויזות אלקטרוניות.

ש: האם ניתן להכנס להודו קרקעית באמצעות ויזה אלקטרונית?

ת: לא, ויזה אלקטרונית מאפשרת כניסה להודו רק בטיסה.

ש: האם ניתן להאריך ויזה אלקטרונית?

ת: ויזה אלקטרונית לא ניתנת להארכה.

ש: האם ניתן להוציא ויזה אלקטרונית נוספת מתוך הודו?

ת: לא, על מנת להנפיק ויזה נוספת עליכם לצאת מהודו

ש: האם אפשר להדפיס את הויזה בשחור לבן?

ת: כן

האתר השני הוא אתר של שגרירות הודו שנקרא indianvisaonline.

הוצאת ויזה להודו מהארץ

הוצאת ויזה להודו מישראל היא דרך מיקור חוץ של חברת ש.מ אשרות ולא ישירות מהשגרירות עצמה. לחברת ש.מ אשרות 4 סניפים בארץ, כאשר הסניף הראשי נמצא בתל אביב, ושאר הסניפים בירושלים, חיפה, ובאר-שבע. 
קישור לאתר

ממליצה להתקשר לשגרירות לגבי עלות הויזה מאחר שהמחירים משתנים.

חשוב לשים לב כי תוקף הויזה מתחיל מיום ההנפקה ולא מתאריך ההגעה!! ולכן כדאי לעשות את הויזה שבועיים לפני הטיסה. התוקף מסתיים לפי תאריך הפקיעה שמצויין על גבי הויזה. בנוסף לפני הבקשה לויזה חשוב לוודא כי הדרכון תקף לשנה לפחות וכי הדרכון מכיל שני עמודים ריקים לפחות.

קודם ממלאים טופס מקוון ואז מגיעים לסניף קישור לטופס מקוון 

מסמכים שאתם נדרשים להביא עימכם

  • טופס שמילאתם מודפס
  • שתי תמונות פספורט עדכניות מהחצי שנה האחרונה.
  • תוקף דרכון לפחות לעוד שנה עם שני עמודים ריקים
  • אם הדרכון הונפק אחרי ינואר 2016 , אז צריך להביא גם דרכון קודם
  • אם יש דרכון זר להביא גם אותו
  • כסף במזומן

משאירים את הדרכון אצלם ולאחר מספר ימים חוזרים לקחת את הדרכון עם הויזה. זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה (לא כולל שישי, שבת וראשון). ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

פרטי הסניפים לבקשת הויזה

סניף תל אביב דרויאנוב 5 (בית כלל קומה 14)  ימים א' עד ה', 9:00 עד 16:00. סניף ירושלים  רחוב הסורג 2 (קומה 2) ימים א' עד ה', 9:00 עד 15:00. סניף חיפה דרך העצמאות 104 (קומת 1) ימים א' עד ה', 9:30 עד 14:45

הערות חשובות

אם ברשותכם דרכון חדש שעדיין לא עברה שנה מיום הוצאתו, עליכם לצרף אליו את הדרכון הישן שלכם.

אם אין ברשותכם את הדרכון הישן (אבד, נגנב וכו'..), אתם צריכים לצרף לבקשת הוויזה דו"ח כניסות ויציאות שלכם מהארץ (אפשר לבקש ממשרד הפנים). 

 

הוצאת ויזה להודו במדינות אחרות

בכל מדינה שיש בה שגרירות הודית, יש אפשרות להוציא ממנה ויזה להודו.

הוצאת ויזה מויאטנם האנוי

יש למלא טופס מקוון באינטרנט קישור לטופס ויש לבחור בתחילת המילוי את השגרירות של האנוי Vietnam-Hanoi. תשלום במזומן בלבד.

מה23 למאי 2016 כל בקשה לויזה צריכה להיות בתיאום פגישה מראש  לתיאום הפגישה

לפני ההגעה לפגישה יש למלא טופס מקוון ולהדפיס אותו אחרי זה. לפגישה יש להביא את הטופס, שתי תמונות פספורט, דרכון וכסף במזומן (דולרים). זמן טיפול בקשה לויזה בהאנוי הוא חמישה ימי עבודה

פרטי השגרירות בהאנוי
כתובת: 58 – 60 Tran Hung Dao Street, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam
שעות פעילות 09:00-17:30 ימים ב'- ו'
מייל   admin@indembassy.com.vn

הוצאת ויזה להודו מתאילנד

*צריך לברר טלפונית אם ניתן עוד להוציא ויזה מתאילנד כי כרגע זה לא אפשרי

את הויזה אפשר להוציא מבנגקוק, תאילנד במיקור חוץ דרך חברת IVS.  יש למלא טופס מקוון ולהדפיס טופס הפנייה ולמלא גם אותו.

מסמכים דרושים להוצאת הויזה להודו מבנגקוק

  • טופס מלא לבקשת הויזה למילוי הטופס 
  • מסמך הפנייה מודפס ומלא להורדת המסמך
  • 2 תמונות פספורט עדכניות וצבעוניות (2 אינץ 'X 2 אינץ') עם רקע לבן בלבד.
  • שני העתקי צילום של העמוד ראשון בדרכון והעתק ויזה התאילנדי הנוכחי ואם נסעתם בעבר להודו אז גם עותק של הויזה ההודית הקודמת
  • העתק של אישור מעסיק
  • תוקף דרכון נדרש יותר מ -6 חודשים עם לפחות 2 דפים ריקים
  • מסלול מתוכנן לטיול בהודו
  • העתק של כרטיס טיסה שני הדרך (פנימה והחוצה של הודו)
  • העתק הזמנת מלון של שבועיים מינימום
  • למועמדים שהולכים לגור עם חברים או קרובי משפחה בהודו חייבים לכתוב מכתב על השהות ולצרף מכתב הזמנה מבעל הבית עם המסמכים התומכים שלהם (כמו עותק דרכון או העתק תעודת זהות הודית)

ויזת תייר להודו עולה 1700 באט והיא תנתן ל 3 חודשים או 6 חודשים  – משך הוויזה נקבע על ידי שגרירות הודו בהתחשבות בכל מקרה לגופו. זמן טיפול בבקשה לויזה להודו – מינימום שישה ימי עבודה.

פרטי חברת IVS בבנגקוק

IVS גלובל מזרח אסיה ושות 'בע"מ
כתובת 36/28,מגדל p s , קומה 10
Soi 21, Sukhumvit, Klong Toe Nua, Dist. Watana, Bangkok 10110
דוא"ל: infothai@ivsglobal.in
זמן הגשה: 8:30-14:00
זמן איסוף: 16:30-17:30 אתר

הוצאת ויזה להודו מנפאל

הוצאת הויזה היא בקטמנדו בIndian Visa Service Centre. יש למלא טופס מקוון קישור לטופס . לאחר מילוי הטופס יש להדפיס את הטופס. עם הטופס יש לגשת למרכז לטיפול הויזה. יש למלא את הטופס יום לפני שמגיעים למרכז, כלומר למלא להדפיס ולגשת יום למחרת. יש להגיע עם שתי תמונות פספורט עדכניות.

מסמכים נוספים שצריך להביא איתכם : צילום של הויזה של נפאל, צילום דרכון וצילום ויזה קודמת להודו במידה והיתה. ממליצה לברר עם המרכז ישירות אם צריך להביא עוד מסמכים מלבד אילו שצוינו באתר קישור לאתר

כתובת IVSC בקטמנדו

House No.296, Kapurdhara Marg, Kathmandu
(Adjacent to Indian Embassy, Kathmandu)
טלפון  977-1-4410900+
מייל  visa.india@nsbl.com.np
שעות הגשה 09:30-12:00 ימים ב'-ו'.
שעות איסוף הדרכון 15:00-17:00 ימים ב'-ו'.
משך טיפול בבקשה הוא 7-10 ימים.

38 תגובות בנושא “כל מה שצריך לדעת על מנת להוציא ויזה להודו”

  • היי, אולי את יודעת להרחיב על קבלת ויזה להודו מנפאל?
    האם חובה להראות בזמן הוצאת הויזה כרטיס טיסה חזור? האם באמת צריך שיהיה מסלול מתוכנן?

    בכל מקרה, תודה, מאוד עוזר!

    • היי תומר. הוספתי מידע לגבי הוצאת ויזה מנפאל. הנסיון שלי הוא מהוצאת ויזה מויאטנם אבל לפי מה שרשום באתר שלהם הם לא דורשים לראות כרטיס חזור ומסלול מתוכנן כמו שבתיאלנד מבקשים.
      בכל אופן הכי טוב זה לשלוח להם מייל או להתקשר אליהם לפני כדי לא להגיע סתם. הם משנים כל פעם את החוקים שלהם לגבי הויזות והמסמכים שצריך.

      ושמחה לשמוע שזה עוזר 🙂

  • היי נופר,
    שאלה לגבי ויזה בהגעה(ל30 יום):
    מה תהליך קבלת הויזה בנחיתה בשדה במומביי?
    אם אני נוחתת בבמומביי ב8:30 וממשיכה לטיסה פנימית המראה ב17:30 יספיק לי הזמן או שזה סיכון?
    ודבר נוסף, האם רק מוסרים את האישור (eta ) ומקבלים את הויזה או שנדרשים למלא טפסים נוספים?

    • היי לאה 🙂 את הויזה לחודש תקבלי כבר במייל. זהו אישור אלקטרוני ואיתו את מגיעה להודו (צריכה לעשות אותו כבר מהארץ) ולכן כשתגיעי להודו לא תצטרכי למלא שום טפסים ולא אמורה להיות בעיה עם טיסות הפנים. את הויזה את יכולה לעשות בעלות של 300 ש"ח מהחברה ש.מ אשרות או דרך אתר אחר באנגלית כמו למשל indianvisaonline בעלות של 60 דולר.

  • היי נופר! קדם כל תודה על המידע, אני שואלת רק כדי לוודא שהבנתי- לפי מה שכתבת-אם אני טסה לחודשיים (פחות חמישה ימים) תספיק לי הוויזה האלקטרונית? אני שואלת כי קצת התבלבלתי מתשובה שנתנו לי בש.מ אשרות לפיה זה לא יספיק כי הוויזה מתחילה לרוץ מהרגע שמאשרים אותה…

    • היי דפנה (: הויזה היא ל60 יום מרגע הכניסה הראשונה להודו.
      הויזה בתוקף ל4 חודשים, כלומר ניתן להכנס להודו מיום קבלת הויזה ועד 4 חודשים אחרי, ולשהות 60 יום בהודו

  • היי נופר
    אני וחברה שלי מנסים להוציא E-ויזה דרך האתר הרשמי של הודו
    נתקלנו בכמה בעיות להוריד את קובץPDF של תצלום הפספורט ואנחנו צריכים קצת עזרה.
    לפי האתר הגודל המקסימלי של הקובץ הוא 300 KB
    הקובץ שלי יותר גדול אז ניסינו לצמצם אותו (הקובץ היה בהתחלה JPG ודרך פוטושופ ציצמנו אותו והמרנו לPDF) הצלחנו להגיע לגדול טוב אבל התמונה קצת מטושטשת. אתם חושבים שיקבלו את זה?
    תודה מראש

  • היי,
    יש לי ויזה לשנה בהודו אך נאמר לי שאצטרך לצאת לאחר חצי שנה ולחזור.
    החצי שנה נספרת בחודשים או בימים, ואם בימים כמה?

    • היי עמית
      אכן צריך לצאת אחרי חצי שנה, הזמן נספר בימים, 180 ימים.
      לאחר מכן הוא אתה יכול לחזור להודו, רק תוודא שהויזה היא עם שתי כניסות או כניסות מרובות. זה כתוב בויזה עצמה

  • היי, רציתי לדעת אם אחרי שנה בהודו ניתן לצאת ולחדש את הויזה בנפאל או סרי לנקה?

  • שואלת בשביל חברה שהוציאה ויזה להודו באינטרנט. היא נמצאת כרגע בהודו, וכשנגמרת לה הויזה היא טסה לתאילנד שם אני פוגשת אותה. היא רוצה לחדש שם ויזה ולחזור להודו לעוד תקופה. היא יכולה? היית ממליצה להוציא בתאילנד או שוב דרך האינטרנט?

    • אפשר להוציא שתי ויזות אלקטרוניות בשנה.
      הויזה האלקטרונית מאפשרת כניסה אווירית בלבד להודו.
      למיטב ידיעתי אין כרגע אפשרות להנפיק ויזה רגילה בתאילנד

  • למישהו יש מושג כמה זמן אחרי overstay מסיבות רפואיות ניתן להגיש שוב בקשה לויזה להודו?

  • היי, כתבת מאוד יפה ויעיל. תודה לך.
    אני רק לא מבינה כמה עולה להוציא ויזה בשגרירות הודו?
    אצל הבחור הישראלי נועם עם קוד קופון שלך יעלה 275.
    אני טסה ב29/3 למשך חודש

    • היי שלומית 🙂 תודה רבה. במידה ושאת רוצה להוציא ויזה בשגרירות היא תעלה לך 425 ש"ח ותוקפה יהיה עד שנה. אם את רוצה רק לחודש אז עדיף את האלקטרונית

  • היי
    אז כרגע הוויזה היא לשנה או לחצי שנה?
    כלומר מרגע ההנפקה אני יכול להישאר שנה בהודו עד היציאה ממנה? ראיתי שכתבת למישהו כאן שאחרי חצי שנה צריך לצאת מהודו.. כמה זמן אפשר לשהות בהודו אז עם הויזה של השנה הנוכחית ?
    תודה

    • היי גיל 🙂 ויזה לשנה מאפשרת שהייה של עד 180 יום ברציפות בהודו, לאחר 180 יום צריך לצאת לפחות ליום אחד

  • אז ויזה לחצי שנה עולה 275 דרככם?

  • שלומות לך נופר,
    יש לך במקרה מידע על הוצאת ויזה להודו מקמבודיה, ובאלי,
    השאלות שלי הן כאלה, לכמה זמן הויזה ? זהו, 🙂
    (הבנתי שלקמבודיה זה חצי שנה אז רק לאמת )
    תודה רבה לך…
    את עושה עבודה כל כך חשובה 🙂

    • היי אילנה. האמת שאני פחות בקיאה בויזה להודו מקמבודיה ובאלי. לצערי לא יצא להיות בשני היעדים האלה.
      תודה רבה בכל מקרה לפרגון לבלוג 🙂

  • היי נופר, הוצאתי ויזה אלקטרונית ולצערי הדרכון קרוע וצריכה להוציא חדש! יש בעיה להוציא שוב ויזה אלקטרונית לדרכון החדש? יש צורך לצרף צילום של הדרכון הישן גם בויזה אלקטרונית?

  • היי, אם אני רק עוברת בקונקשיין של 6 שעות בהודו, אני בכל זאת צריכה ויזת מעבר?
    אם כן, כמה אמורה לעלות ואיך עושים אותה? תודה

  • היי נופר,
    איך אפשר ליצור קשר עם נועם לקבלת ויזה להודו ב- 275 ש"ח?
    וסתם שאלה מסקרנת, איך זה שהוא זול יותר מהאתרים שמציעים לנו ויזות ב- 400 ש"ח?

    • היי אפרת 🙂
      איפה ראית שהמחיר של נוכם הוא 275 ש"ח?
      הוא 400 ש"ח
      פעם זה היה באמת 275 אבל דמי האגרה עבור הויזה עלו ולכן המחיר עלה.

  • שאלה נוספת, האם מבוגר וילד משלמים את אותו סכום בהוצאת ויזה להודו?

  • שלום נופר, האם אין אפשרות להוציא ויזה ישירות דרך אתר שגרירות הודו? חייבים לעשות זאת דרך חברה?

  • היי נופר תוכלי להרחיב לגבי יציאה מהודו לאחר 180 יום בבקשה. איך עושים זאת בפועל ? איזה מעבר גבול הכי נוח ? תודה מראש

    • היי ישראל 🙂
      בעיקרון הכי נוח לצאת לנפאל או סרי לנקה.
      אנחנו אישית חזרנו לארץ ככה שלא יצא לי להתנסות במעבר גבול ולחזור להודו לאחר מכן שוב

  • היי נופר,
    דבר ראשון תודה על המידע(:
    הוצאת ויזה להודו דרך ויאטנם היא ל3 חודשים בלבד? ראיתי במקומות אחרים שאנשים הוציאו בויאטנם לשנה..
    אשמח לתשובה בנושא

    • היי טל,
      זה תלוי מאיפה מוציאים את הויזה
      אנחנו אישית הוצאנו בויאטנם ושם הסכימו לתת לנו רק לשלושה חודשים
      יש מצב שאם היינו מתעקשים היינו מצליחים לקבל לחצי שנה
      מהארץ בדרך כלל אפשר להוציא גם לשנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *